Baile publice reprezinta intotdeauna provcarea de a gasi calea echidistanta intre eficienta, rentabilitate, design si igiena. Sigur ca, in relatie cu un anumit tip de cumparator, designul este caracteristica cea mai importanta a oricarui produs.
In ultima vreme, insa, cumparatorii devin din ce in ce mai constienti de valoarea sanatatii personale, de importanta igienei in acest context si ca atare, sistemele de dozare de tip No-Touch sunt cele mai apreciate. Dispenserele de prosoape de hartie intrunesc intr-o oarecare masura acest deziderat, avand in vedere faptul ca, singurul obiect care se atinge (in cazul prosoapelor tip Z- respectiv prosoape pliate care se antreneaza unul pe celalalt), este prosopul care se si foloseste de catre cel care l-a atins. Calul troian in aceasta situatie il constituie faptul ca urmatorul prosop ramas, atarna in aer liber (si implicit in prezenta microorganismelor prezente intr-o toaleta publica) pana cand este la randul lui utilizat.
Pentru a elimina si acest neajuns, si mai ales pentru a reduce la minim riscul de a intra in contact cu microorganismele din mediu, varianta cea mai folosita o reprezinta uscatoarele de maini, care, in variante diferite de design, de functionare si mai ales cu puteri diferite de lucru, stau la dispozitia celui celor care isi doresc un astfel de dispozitiv.
In functie de materialul din care sunt confectionate, uscatoarele de maini sunt din metal (aluminiu, inox) sau din plastic. Pentru o igienizare cat mai eficienta a carcasei uscatorului, cea mai potrivita varianta ar fi cea realizata din metal.
In functie de modul de actionare, uscatorul poate fi actionat cu buton, cu parghie sau cu senzor de miscare, care functioneaza atata timp cat in fata suflantei este prezenta mana utilizatorului. Aceasta din urma varianta este cea mai igienica, reducand la 0 contactul mainilor cu vreo parte a acestui aparat.
O caracteristica de asemenea importanta este puterea uscatorului, respectiv un parametru care tine cont de cantitatea de aer evacuata, precum si de capacitatea de absorbtie a umezelii (cat de uscat este aerul evacuat). Evident ca nimeni nu ia in calcul sa petreaca o ora incercand sa isi usuce mainile inainte de a parasi toaleta.
Daca v-am trezit interesul, sau daca va doriti sa ne cereti o parere, sau un sfat, precum si daca sunteti decis sa achizitionati oricare dintre aparatele propuse aici, va asteptam pe pagina noastra http://www.dispensere-uscatoare.ro/ sau la oricare dintre numerele de telefon afisate acolo.