Medicamente

Cum sa tratam varicele cu VeinCare CaliVita


Ce sunt venectaziile sau vasele sparte?
Venectaziile sau vasele sparte sunt dilatatii vizibile ale venelor subtegumentare cu diametrul de sub 3 mm. Ele apar mai des la femei si au drept cauze dezechilibre hormonale precum si existenta unui sistem venos profund insuficient.
Sarcina poate fi un element favorizant aparitiei venectaziilor, iar dupa terminarea sarcinii, unele venectazii pot disparea.
Venectaziile nu au o semnificatie patologica deosebita, ele determinand in special probleme estetice.

Cauzele aparitiei varicelor
Cauzele exacte ale aparitiei varicelor nu se cunosc in totalitate, dar factorul ereditar joaca un rol important.
Exista insa moduri de viata si activitati care favorizeaza aparitia varicelor si anume:
● statul prelungit in picioare sau la birou,
● expunerea indelungata la soare si la temperaturi crescute,
● traumatisme repetate la nivelul membrelor inferioare,
● sariturile repetate,
● obezitatea si constipatia,
● sarcina, prin modificarile hormonale care determina modificari ale tesutului conjuctiv precum si datorita compresiei uterului la nivelul sistemului venos abdomino-pelvin.

Cand banuim ca avem o problema cu venele membrelor inferioare?
Inaintea aparitiei varicelor vizibile, exista anumite semne care pot ascunde prezenta unei boli venoase si anume:
● umflarea picioarelor la sfarsitul zilei,
● picioare grele,
● picioare nelinistite,
● prurit la nivelul tegumentelor gambei.

Simptomele varicelor
In stadiile initiale pacientii cu varice pot sa nu aiba simptome, singurul inconvenient fiind doar de ordin estetic.
Odata cu progresia bolii pot aparea dureri la statul in picioare timp indelungat sau la sfarsitul zilei, asociate cu umflarea picioarelor.

Cat de periculoase sunt varicele?
In stadiile avansate ale bolii varicoase pot apare modificari ale pielii la nivelul treimii inferioare a gambei (dermita de staza) precum si ulcerul tegumentar venos, foarte greu de tratat.
Tratamentul ulcerului venos de gamba necesita un timp indelungat si costa in:
● rezolvarea refluxului venos prin tratamentul chirurgical al venelor insuficiente,
● compresie elastica la nivelul membrului inferior,
● toaleta locala pentru preventia suprainfectarii,
● uneori necesita chirurgie plastica pentru acoperirea defectului tegumentar.
Alte complicatii ale varicelor sunt aparitia tromboblebitei superficiale (aparitia de trombi in interiorul varicelor care determina roseata tegumentelor din jur, caldura si durere).
O complicatie severa este extinderea trombozei venoase de la nivelul sistemului venos superficial in sistemul venos profund si determinand tromboza venoasa profunda, de la acest nivel trombii putand pleca in plamani determinand trombembolismul pulmonar, boala ce poate duce uneori la decesul pacientului.
In cazul unor varice mari se poate produce ruperea acestora urmata de o hemoragie importanta. Tratamentul ce trebuie aplicat din prima clipa este aplicarea unui pansament compresiv la nivelul intregului membru inferior pentru a opri hemoragia, ulterior pacientul urmand a se prezenta intr-un centru specializat.

Ce investigatii necesita varicele?
Diagnosticul de varice hidrostatice se face clinic, prin simpla examinare a pacientului, insa pentru determinarea exacta a localizarii venelor insuficiente, precum si a prezentei si absentei trombozelor este necesara efectuarea unui examen ecografic Duplex venos.
Uneori in cazul prezentei varicelor si a ulcerului venos (leziunii tegumentare) exista posibilitatea coexistentei bolii arteriale, patologie care se poate determina intr-o prima etapa prin palparea pulsurilor si determinarea indicelui glezna‒brat.


Cum putem sa tratam varicele cu VeinCare?
Principalul ingredient al cremei este Hirudina, un extract standardizat din saliva lipitorilor (hirudo-medicinalis). Hirudina este un inhibitor specific al trombinei, cu rol anti-coagulant, impiedicand astfel acumularea sangelui in vene si formarea cheagurilor. Nu da reactie incrucisata cu heparina standard. Spre deosebire de alte anticoagulante, hirudina isi exercita efectul fara a necesita prezenta altor factori anti-coagulanti interni.
Siegesbeckia este o planta mica, originara din sud-estul Asiei. A fost utilizata de sute de ani in China pentru combaterea durerilor articulare si aplicata local ca sedativ. Este antiiunflamator si calmant.
VeinCare elimina durerile spontane, frecventa crampelor din gambe, senzatia de „picioare de plumb”, inrosirea pielii, atingerea dureroasa. De asemenea, accelereaza resorbtia hematoamelor. Crema VeinCare are si efecte cosmetizante, conferind pielii uscate elasticitate si netezime.

Cand si unde se recomanda VeinCare?
Aplicarea cremei Vein Care este recomandata in urmatoarele afectiuni: varice, circulatie perfierica deficitara, entorsa, hemoroizi, tromboflebita, flebita, tromboze, obstructie venoasa, picioare grele, edeme, vanatai, mastoza.
Pentru varice – dupa o baie calduta, se ung picioarele pe zonele afectate, prin miscari de jos in sus, se infasoara cu un material din fibre naturale (lana, bumbac) si se lasa sa actioneze peste noapte.
Pentru hemoroizi – dupa igiena locala, se unge gelul Vein Care de cateva ori pe zi (atentie a se evita constipatia).
Pentru reumatism, artrita, artroza spondiloza, discopatie, sciatica, lumbago lombosciatica – se ung zonele afectate, inflamate si dureroase de cateva ori pe zi, se acopera si se lasa sa actioneze.
Pentru mastoza se ung sanii si se maseaza prin miscari circulare usoare, de 2-3 ori pe zi.
Pentru edeme, hematoame, vanatai – se unge si se maseaza usor zona de cateva ori pe zi.
Pentru o eficienta mai buna se recomanda folosirea Vein Care in paralel cu unul dintre produsele Protect 4 Life sau Mega Protect 4 Life.

Modalitate de prezentare: Crema VeinCare se gaseste in flacoane ce contin 75 ml de crema.

Pret club: 50.49 lei
Pret cu amanuntul: 56.10 lei
*pret inclusiv TVA

Related posts
Medicamente

Diferenta dintre steroizi si corticosteroizi

Medicamente

Folosirea steroizilor in diverse sporturi

Medicamente

De ce sa cumperi dintr-o farmacie online

Medicamente

Administrarea acetaminofenului

Sign up for our Newsletter and
stay informed