Activitatea in domeniul agroalimentar
presupune respectarea unor cerinte de igiena foarte stricte in concordanta cu
normele IFS (International Food Standards). Aceste cerinte se aplica inclusiv
la tipul de pardoseala care trebuie sa nu contamineze sau sa favorizeze
dezvoltarea bacteriilor sau a microbilor.
Expertii in domeniu recomanda
instalarea de pardoseli Ucrete, intrucat acestea
sunt…
Despre italieni se spune că sunt considerati o comunitate profund pasionată de gastronomie, asta avand ca rezultat o varietate de mâncăruri, unele dintre ele cu o reputație istorică puternică, alte preparate fiind inca la început. A cunoaște particularitățile unui…
Un loc placut si racoros in Bucuresti!
11/06/2015
Newton Bar ofera servicii bune si dispune de personal calificat pregatit pentru a crea un eveniment special – Staff party, Birthday party, Evenimente private-corporate.Preturile cocktail-urilor si cafelelor speciale variaza între 10 si 20 RON, dupa preferinte si…
Cum se face sampania
12/01/2015
Sampania a fost creata prima data in Franta acum aproximativ 300 de ani, sampania propriu zisa, originala, este cea produsa in regiunea Champagne din Franta. Doar sampania produsa in aceea zona poata sa fie vanduta sub acest nume. Diferite tipuri de sampanie gasesti la Vinescu, online, la doar un click distanta. Istoria sampaniei este una lunga si nu are rost sa intram in detalii, exista mai multe…
Torturi aniversare cu crema de branza
26/10/2014
Torturile aniversare reprezinta deserturile ideale pentru orice ocazie, eveniment sau petrecere. Exista o multime de retete delicioase pentru torturi, pentru toate gusturile. Mai nou, la mare cautare in sezonul cald sunt torturile aniversare cu crema de branza. Suna ciudat…
Cum facem un bors bun
21/10/2014
Taratele sunt cunoscute pentru nutrientii pe care le contin, fiind o sursa bogata de vitamine si saruri minerale pentru organism. Pentru a maximiza beneficiile lor, din tarate se prepara borsul care poate fi servit atat ca atare, dar e si mai delicios atunci cand este…
O bucatarie adevarata are vase de gatit!
29/09/2014
Bucataria este o camera cu un singur scop nu? E camera dedicata gatitului, locul unde preparam cele mai delicioase preparate. In bucatarie poti si sa mananci, dar din ce in ce mai mult aceasta activitate se muta in living, mai ales daca bucataria si living-ul coexista. Asadar ramanem cu bucataria doar pentru gatit, nu? De fapt, nu, pentru multi dintre noi bucataria a ajuns un loc unde se tine…
Salate pentru sezonul de vara
05/09/2014
Pentru ca suntem in plin sezon de vara iar pietele sunt pline de legume proaspete nu trebuie sa ratam momentul pentru o consuma cat mai multe. In sezonul de vara la fel ca si alte locuitoare ale planetei ne incarcam corpul cu vitaminte si substante nutritive pentru a trece…
Reteta delicioasa de ciorba de pui cu taitei
01/09/2014
Ciorba de pui este un preparat traditional prezent in mai toate restaurantele Vest si Est Europene, si surprinzator chiar si in bucataria asiatica. Multitudinea de feluri in care se poate prepara aceasta ciorba a transformat-o intr-un fel de mancare iubit atat pentru…
Ciorba de burta vegana
01/09/2014
Bucataria moderna vegana sau raw-vegana transforma uneori retetele traditonale si le adapteaza la nevoile celor care duc un stil de viata vegetarian. Daca te afli printre cei care nu consuma carne acest lucru nu inseamna ca nu te poti bucura de delicatesele bucatariei traditionale. Totul sta in potrivirea ingredientelor naturale cat mai inteligent pentru a obtine preparate cu consistenta si chiar…