Diete si Cure de Slabire

3 Mituri legate de slabire

Cercetarile continue din domeniul sanatatii demonteaza unele credinte larg raspandite, dar nefundamentate stiintific, despre metodele eficiente de slabire. Iata 3 dintre cele mai raspandite mituri despre slabire :

  • Somnul ingrasa !  – Dimpotriva, un somn regulat  de 7 – 8 ore / zi ajuta la slabire. Iata si explicatia stiintifica: somnul insuficient creste secretia de grelina – un hormon care declanseaza foamea si favorizeaza depunerea grasimilor.
  • Este nevoie de efort fizic foarte intens pentru a slabi ! – Dimpotriva, pentru a slabi sanatos si durabil, se recomanda ca efortul fizic sa fie moderat, adica sa nu determine o crestere a frecventei cardiace de peste 130 batai/minut. Daca frecventa cardiaca creste peste aceasta limita, organismul nu mai arde grasimi, ci doar zaharuri.  Dupa terminarea exercitiului fizic, senzatia de foame  se va accentua, ceea ce va duce inevitabil la consumul mai multor calorii.
  • Toate pastilele de slabit sunt periculoase ! – Pastilele pentru slabit nu trebuie privite nici ca pe niste solutii miraculoase de a da jos « peste noapte » kilogramele in plus, dar nici ca pe niste pericole absolute pentru sanatate. Este adevarat, exista foarte multe tipuri de pastile de slabit si nu toate au la baza formule verificate medical. Cu toate acestea, este relativ simplu sa ne dam seama daca un produs de slabit este sau nu periculos pentru sanatate. Iata doar 3 dintre cele mai la indemana modalitati de a discerne intre produsele potential periculoase si cele care merita incercate:
  1. Substantele continute trebuie sa fie naturale.

Nu credeti ca exista pastile de slabit eficiente 100 % naturale ? Va oferim un contraexemplu. Pastilele de slabit Chilliburner au eficienta pe termen lung : determina o slabire de 2 – 4 kg pe luna, fara efect « yo-yo » (reingrasare la sfarsitul curei) ! Efectul de slabire al acestor capsule de slabit este produs exclusiv cu ajutorul unor substante naturale:

  •  Capsaicina – o substanta continuta in ardeiul iute care contribuie la reducerea poftei de mancare si accelereaza arderile din organism
  • Inulina o substanta de origine vegetala care ajuta, printre altele, la formarea florei bacteriene intestinale naturale
  • Ceaiul verde extrem de apreciat pentru proprietatile diuretice, detoxifiante, antioxidante si de accelerare a metabolismului.

2. Produsul trebuie sa fie insotit de un prospect care sa contina informatii detaliate despre continut, doza, contraindicatii etc. « Lacunele » de informare nu sunt de cele mai multe ori intamplatoare, ci ascund « vicii » ale produselor.

3. Pastilele de slabit trebuie sa fie certificate / patentate de o institutie abilitata in domeniul medical. Cand vine vorba despre sanatatea noastra, nu putem lua decizii doar in baza recomandarii cunoscutilor sau, mai rau, a vanzatorului. Certificarea / patentul sunt insa metode obiective care atesta siguranta utilizarii produsului.

 

Related posts
Diete si Cure de Slabire

Dieta flexibila pentru slabit sau crestere in masa

Diete si Cure de Slabire

Cum sa slabesti mai repede, dar sanatos

Diete si Cure de Slabire

5 motive pentru care trebuie sa alegi Dieta Rina

Diete si Cure de Slabire

Cauti diete de slabit rapide? Iata cum poti da jos kilogramele intr-un timp record!

Sign up for our Newsletter and
stay informed