Cei care doresc să se retragă în sânul naturii, departe de zgomotul orașului, vor descoperi la Pensiunea Casa Doamnei din Voroneț ospitalitatea și deschiderea oamenilor din Bucovina. Veți uita de monotonie și grijile cotidiene într-un loc de poveste.
Dispunem de camere twin, duble și 2 apartamente care însumează 28 de locuri de cazare. Vă punem la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de 20 locuri și conexiune la internet prin WiFi. Astfel aveți posibilitatea să îmbinați utilul cu plăcutul.
Restaurantul nostru are o capacitate de 42 de locuri. Iscusitul nostru bucătar pregătește bucate alese după rețete tradiționale bucovinene care încântă toate simțurile și poftele. Cu siguranță veți savura ciorba noastră rădăuțeană, păstrăvul în cetină de brad sau balmoșul cu brânză. Iar ca suvenir, doamnele vor primi rețeta noastră secretă a delicioșilor tocinei cu smântână. Și pentru ca relaxarea să fie completă, vă puteți delecta cu vinuri din toate soiurile în crama ce dispune de 42 de locuri. Oferim servicii de calitate, curățenie lună și confort ca acasă.
Aici veți avea parte de o vacanță pe cinste și priveliști divine: munții ce se înalță măreț, pădurea ce freamătă și râul Moldova cu ale sale ape cristaline. În acest colț de rai veți beneficia de relaxare pentru minte, trup și suflet. Nimic nu se compară cu aerul răcoros de munte și mâncarea sănătoasă de la țară. Atât iarna cât și vara vă puteți distra de minune.
La o distanță de 1,5 km se găsește Pârtia Șoimul ce atinge 1462 m, unde vă puteți da cu schiurile, snowmobilul sau telescaunul. Momentul merită savurat cu un vin fiert care aduce multă voie bună și încălzește inima oricui.
Aveți ocazia să vizitați minunatele mănăstiri „Voroneț”, „Sucevița” și „Moldovița”, „Piatra Tăieturii – Panaci”, „Acoperământul Maicii Domnului – Dorna Arini”, „Schitul Rarău – Câmpulung Moldovenesc”.
Pasionații de odihnă activă pot încerca tiroliana, raftingul pe râu, plimbările cu ATV-ul sau plimbările ecvestre. Merită menționate și rezervațiile „Pietrele Doamnei”, “12 Apostoli”, “Cheia Zugrenilor” cu legendarele formațiuni stâncoase.
Nu pot fi trecute cu vederea nici minunatele tradiții bucovinene și obiecte de artizanat ce pot fi admirate la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Muzeul Oului din Vama sau Muzeul Internațional al Ouălelor Încondeiate din Moldovița. Merită vizitat și atelierul familiei Magopăț din Gura Humorului renumit în lumea întreagă pentru piesele din ceramică neagră. Ar fi păcat să nu vizitați și Muzeul Etnografic cu obiecte din ceramică smălțuită care reflectă toate obiceiurile din ținutul bucovinean.
Renumite sunt și festivalurile din regiune. Acestea aduc veselie și multă voie bună. Toamna începe cu Festivalul Fructelor de Pădure. Iarna aduce Serbările Zăpezii și Festivalul de Datini și Obiceiuri. Primăvara se închistresc ouăle la Festivalul Național al Ouălelor Încondeiate. Vare vine cu Festivalul Păstrăvului și Festivalul Bujorului de Munte.
Bucovina oferă atracții turistice pentru toate gusturile, pe tot parcursul anului. Iar dacă vă doriți o vacanță de neuitat, un respiro alături de familie sau prieteni, vă așteptăm cu brațele deschise la Pensiunea Casa Doamnei. Vă promitem o experiență pe care nu o veți regreta și cu siguranță veți reveni.
Mai multe detalii puteți obține pe site-ul nostru www.casadoamnei.ro , sau pe http://blog.casadoamnei.ro/. De asemenea, vă invităm pe pagina noastră de Facebook http://www.facebook.com/PensiuneaCasaDoamnei.