Destinatii Turistice

Oferte ski in Bulgaria

Bulgaria este una dintre destinatiile turistice cele mai populare din lume si pe buna dreptate. Statiuni de vara, statiuni de iarna, bai termale, manastiri – in  Bulgaria le gasesti pe toate.

Dar turismul in perioada de iarna in Bulgaria este cu totul special. Bulgaria are, probabil, unele dintre cele mai bune statiuni de iarna din Europa, sau chiar din lume. Turisti din majoritatea statelor europene si pasionatii de schi cauta din ce in ce mai multe destinatii din Bulgaria pentru concediul de iarna.

Borovetz este cea mai veche statiune de schi din Bulgaria. Acesta este situata pe versantul nordic al muntelui Rila. Situat la 1350 de metri deasupra nivelului marii, este una dintre cele mai mari statiuni montane din Bulgaria. Pana la mijlocul secolului trecut cazare Borovetz a fost cunoscut sub numele de Chamkoria, fiind o zona de vanatoare preferata de regii bulgari.

Cu un bun mix de hoteluri de lux si moteluri ieftine, restaurante si baruri deschise pe tot parcursul noptii, aici pot veni turisti cu venituri modeste sau cei ce isi doresc luxul. In Borovetz se gaseste una dintre cele mai bune piese biatlon din lume.

Datorita modernizarilor din ultimii ani, aici se pot practica absolut toate sporturile de iarna, iar profesorii de schi care percep sume mici pentru a te invata sa folosesti schiurile sau placa, ofera un suport exceptional pentru incepatori sau necunoscatori, instructorii de schi oferind lectii la un standard ridicat.

In fiecare zi de miercuri are loc un spectacol de sarituri oferit de instructorii de schi, iar datorita iluminarii partiilor puteti schia pana la ora 22.

Intra pe www.skiinbulgaria.ro pentru mai multe oferte de cazare actualizate la zi in statiunile montane din Bulgaria.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed