Bine v-am găsit dragi cititori. În articolul de astăzi am ales sa va scriu câte ceva despre cum să-ți faci un blog gratuit în câțiva pași simplu. Multă lume considera ca pentru a-ți face un site este nevoie de multă munca, trebuie apelat în primul rând la persoane serioase care să facă asta, sa ii plătim cu bani grei și ei să ne ofere servicii performanțe. Nu este deloc așa și o să va explic imediat despre ce vreau sa spun prin asta.
Este o diferența majora dintre felul în care îți faci tu treburile și ii pun pe ceilalți să facă asta pentru tine. Niciodată nu o să lucreze cineva cu drag pentru munca ta, tu ești singurul în putere care știe să facă diferența intre bine și rău. Când vorbim despre crearea unui site vorbim despre instalarea propriu-zisa a unei platforme. Eu lucrez pe partea de advertising și webdesign și de-a lungul vieții am învățat ca data îți dorești un lucru, nimeni și nimic nu îți poate sta în cale.
Pentru a-ți face un blog gratuit, este nevoie doar de cinci minute din viața. Pur și simplu trebuie sa accesam wordpress.com sau blogger și să ne facem un cont. Procedura durează maxim doua minute, iar configurarea blog-ului durează maxim cinci minute. Eu mi-am făcut prin wordpress.com aproximativ 20 de blog-uri, iar la fiecare update de google pagerank promovez câteva blog-uri. Prin aceasta metoda reușesc sa fac lunar în jur de 500 de lei și ca sa fiu sincer sunt foarte mulțumit de rezultatele obtinute.
Ca sa îți faci un blog este destul de simplu, ce este mai greu se refera la promovare. Pentru a-ți promova un blog sau un site trebuie sa țineți cont de indexarea acestuia în motorul de căutare google, dar și de backlink-uri. Va recomand sa publicati pe blog-ul vostru un minim de 2-3 blog-uri cu câte 500 de cuvinte pentru fiecare articol. Puteți sa țineți cont de continutul unic de 500 de cuvinte pe articol și dacă detineti un magazin online sau orice alt site.
Au fost numeroase confliecte intre webmasteri la capitolul continut unic. Este important sa țineți cont de unicitatea articolului, pentru ca degeaba aveți backlink-uri dacă nu țineți cont de continutul unic. La capitolul backlink-uri, va recomand guest posturile, pentru ca sunt cele mai indicate și dau cele mai mari rezultate.
Dacă doriți sa va riscati puteți încerca și metodele clasice prin inscrierile în directoare, comentariile dofollow și directoarele de articole, însă aici este bine sa țineți cont de continutul unic. Aici ma refer la title, descriere și continut unic, ce nu trebuie să fie copy-paste pentru fiecare director web. Printr-un minim de 20-30 de guest posturi, puteți lua ușor la viitorul update de google pagerank 2. Cu acest pagerank puteți face pe luna garantat un minim de 100 de euro, asta dacă știți cum sa va monitorizati blog-ul.
Pentru monitorizare este bine sa știți ca nu este recomandat sa vindeți link-uri, cele mai indicate sunt advertorialele. Dacă un client va plătește pentru 250-300 de cuvinte, cel mai bine pentru siguranța voastră este sa faceți un articol de 500 de cuvinte.