Alte Domenii

Cele mai populare strategii de pariuri

sports bettingExista doua tipuri de pariori pe care ii poti intalni in toate casele de pariuri si activi pe toate site-urile destinate acestei activitati. Primul tip este pariorul de masa, care se bazeaza pe noroc si pe intuitie, pariind sume mici de bani, cu scopul de a castiga sume mari de bani. Desi exista si situatii fericite, in care acesti pariori castiga, de cele mai multe ori, pariurile de acest fel sunt sortite pieirii. Pariorii de masa sunt cei care alimenteaza casele de pariuri cu finante si au un rol foarte important in intreaga industrie sportiva.

Cea de-a doua categorie de pariori este cea a pariorilor profesionisti sau a celor care incearca sa devina profesionisti. Reprezinta acei pariori care isi bazeaza fiecare pariu pe o strategie bine pusa la punct, pe analize serioase si pe calcule matematice. De regula, acesti pariori castiga. Este adevarat ca nu au castiguri colosale, insa cu timpul, castigurile unui parior profesionist pot fi adevarate surse de venit pentru acesta.

Strategia de pariuri este cel mai important instrument cu care un parior profesionist lucreaza si, daca vrei sa devii unul, cu siguranta trebuie sa ai o strategie cat mai bine pusa la punct.

Ai doua variante in acest sens :

  • Iti construiesti o strategie proprie, in functie de obiceiurile pe care le ai ;
  • Alegi o strategie populara, abordata de foarte mult pariori, pe care o poti personaliza.

Daca ai ales cea de-a doua varianta, trebuie sa stii ca exista extrem de multe strategii, care mai de care mai interesante. Dintre toate, urmatoarele 3 sunt cele mai des abordate si aduc cele mai multe castiguri.

Easy money

Este cea mai simpla strategie de pariuri, insa este in acelasi timp si cea mai riscanta. Singura regula a acestei strategii este aceea de a reinvesti intotdeauna castigul, pana in momentul in care ajungi la un target pe care l-ai stabilit initial. Elementele principale ale acestei strategii sunt urmatoarele : meciuri sigure, cote mici, rabdare, rezistenta.

Exemplu: Cu o banca de 10 lei, poti incepe parierea pe cote de 1.1 sau chiar mai mici, care sa iti aduca castiguri reduse, insa sigure. Fiecare castig trebuie reinvestit in totalitate. Cu timpul, suma castigata poate sa ajunga la valori foarte mari.

Avantajul major al acestei strategii este faptul ca suma pe care o pierzi in momentul in care pierzi un bilet este, de fapt, doar suma initiala.

Dezavantajul este ca, psihologic pierzi toata suma pe care ai castigat-o deja. De asemenea, munca este una care se poate intinde pe mai multe luni si poate sa fie ” incununata ” de insucces.

Recomandare:poți încerca această strategie de pariuri bazată pe rezultate live . Pariurile live sunt perfecte pentru o astfel de strategie, deoarece iti ofera sansa de a descoperi pulsul exact al unui meci si de a avea o acuratete mult mai mare in momentul in care pariez.

Strategia Martingale

Teoretic, este strategia perfecta, deoarece aduce un profit sigur. Este una dintre strategiile folosite de catre cei care joaca la ruleta sau la jocurile in care sansele de castig sunt de 50:50. Practic, strategia poate sa duca la pierderi uriase, mai ales daca nu se stabileste un anumit target, inca de la inceput.

Ideea principala a strategiei este dublarea mizei, ori de cate ori un bilet este pierdut. Acest lucru se face pana in momentul in care biletul devine castigator. Teoretic, la un moment dat biletul trebuie sa devina castigator, insa practic, intreaga serie se poate prelungi foarte mult si poate duce la riscuri uriase. Exista oameni care si-au pierdut casele sau proprietatile doar pentru a continua aceasta strategie.

Daca iti doresti o astfel de strategie, cea mai buna varianta este sa o abordezi intr-un mod mai sigur. Spre exemplu, poti opta pentru bilete cu cota 5 si poti renunta la dublarea mizei, pentru o crestere mult mai mica. Este adevarat ca o cota de 5 este mult mai dificila decat una de 2, insa este la fel de adevarat ca pierderile sunt si ele mult mai mici. Cea din urma varianta a strategiei se numeste D’Alembert si este foarte populara printre pariori.

Sirul lui Fibonacci

Cu totii cunoastem acest sir, cel mai probabil de la orele de matematica din liceu. Dezvoltat de unul dintre cei mai mari matematicieni ai evului mediu, Leonardo of Pisa, sirul lui Fibonacci si-a gasit utilitatea in foarte multe domenii, inclusiv in pariurile sportive.

Strategia Fibonacci presupune, la fel ca si in cazul Martinagle, cresterea mizei, bazata pe acest sir : 1, 1 , 2 , 3 , 5, 8, 13, 21…etc. Cota biletelor pariate trebuie sa fie mai mare sau egala cu 2 iar marele avantaj al acestei strategii este faptul ca, atunci cand apare o serie de bilete castigatoare, castigul poate sa fie mult mai mare decat in cazul strategiei Martinagle. Este la fel de adevarat ca si aceasta strategie aduce cu sine o multime de riscuri si in cazul unui parior fara stapanire de sine, se poate transforma cu usurinta intr-o strategie pierzatoare.

Pe langa aceste 3 strategii, extrem de apreciate la nivel mondial, mai poti descoperi si alte variante, cel putin la fel de interesante. In momentul in care iti alegi strategia pe care urmeaza sa o folosesti insa, trebuie sa tii cont de urmatoarele detalii:

  • Bugetul pe care il ai. Poate sa decida tipul de joc pe care il vei urma si modul in care vei paria;
  • Personalitatea pe care o ai. Ca parior, este bine sa iti analizezi cu mare atentie personalitatea. O persoana sangvina, care se enerveaza repede, poate sa clacheze in momentul unui bilet pierdut si poate sa isi strice intreaga strategie in incercarea de a-si recupera paguba. Pentru cele 3 strategii de mai sus este nevoie de o persoana calma, cu simt de raspundere si cu mare stapanire de sine.
  • Preferintele pe care le ai. Evident, conteaza si modul in care iti place sa pariezi. Din acest motiv, cel mai bun sfat este acela de a alege o strategie cat mai apropiata de dorintele tale si de a o personaliza. Vei descoperi ca exista mii de variante prin care poti personaliza o strategie si prin care o poti transforma in strategia perfecta pentru tine.

Este bine de stiut ca, oricare ar fi strategia pe care ai ales-o, inceputul va fi unul dificil. Este greu sa transformi inca de la inceput o strategie intr-una castigatoare pentru tine. Asadar, o alta calitate pe care trebuie sa o ai pentru a castiga este perseverenta. Este o calitate utila in orice alt domeniu, de altfel.

 

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

Alte Domenii

9 pasi pentru a-ti curata biroul in doar 10 minute

Alte Domenii

Ce trebuie sa stii despre sablarea cu nisip?

Alte Domenii

Ce sa pariezi daca vrei sa castigi?

Sign up for our Newsletter and
stay informed